Bejegyzés irányelvek

Blog megjegyzés és moderálási irányelvek

Kommentár küldésekor kérjük, vegye figyelembe a webhelyen való részvételre vonatkozó irányelveinket:

Legyen tiszteletes másokkal, akik ezt az oldalt használják.
Maradjon a témán.
Tartsa megjegyzéseit tömören.
Ne használjon sértő, gyulladást okozó vagy provokatív nyelvet (ide értendő, de nem korlátozódik ezekre: eskütétel, obszcén vagy vulgáris megjegyzések)
Ne sértse meg a törvényt.
Ne használja ezt az oldalt pártpolitikai célokra.
Ne használja ezt a webhelyet vallási témák kommentálására. Tiszteld, hogy ez mindenki számára magánügy, és nem is témája.
Kérjük, ne tegyen közzé személyes információkat megjegyzésekben, például címeket, telefonszámokat, e-mail címeket vagy egyéb online elérhetőségeket, amelyek Önre vagy más személyekre vonatkozhatnak.
Ne légy megszemélyesítő, vagy hamisan állítsa, hogy képvisel egy személyt vagy szervezetet.
Ne tegyen semmiféle olyan terméket, szolgáltatást vagy kiadványt, amely nem releváns a vita során.
Ne írja a név helyett a weboldal teljes linkjét.

Moderációs politika

A blog megjegyzéseit előre moderáljuk, hogy ellenőrizzük, megfelelnek-e a fenti ingatlan adatbazis oldalán az ingatlan hírek részvételi irányelvek.
Ha a megjegyzések nem felelnek meg, azokat nem teszik közzé.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk, hogyan értékeljük a megjegyzéseket:

Ez a megjegyzés a témára, hozzáadott-e hozzáadott értéket a megbeszéléshez, és képes-e ingatlanadatbazis.hu nyilvánosan válaszolni?
Ha igen, 48 órán belül válaszoljon időben.
Ez a személy információt vagy részletet kér a ingatlanadatbazis.hu-től?
Ha igen, akkor gondoskodunk arról, hogy a lehető leggyorsabban kezeljék, és a megjegyzés részben vagy e-mailben válaszolunk a látogatóra.
Ez a megjegyzés hibát vagy teljesítményproblémát jelent?
Ha igen, a ingatlanadatbazis.hu felelős a javításért, és mondja el a felhasználót, ha megtörtént.
Ez a megjegyzés egy szeretet a ingatlanadatbazis.hu számára, ami frusztrációt vagy haragot okoz?
Ha igen, akkor hagyja abba, beszélje meg ingatlanadatbazis.hu-val a megadott e-mailben: info[ @ ]ingatlanadatbazis.hu, hivatkozva a részvételi iránymutatásokra.

Kérjük, vegye figyelembe a következőket

Láthatjuk az Ön e-mail címét, a használt felhasználónevet és az IP-számot.

Az olvasók csak a képernyő nevét látják.

Kérjük, használjon érvényes e-mail címet. Ha úgy találjuk, hogy ez hamis, akkor a megjegyzését spamként írják alá, és nem hagyják jóvá. Időnként megpróbálunk e-mailen értesíteni az új kommentárokat, mielőtt megjegyzésüket engedélyeznék, hogy megtudjuk, hogy érvényes cím. Ne próbáljon becsapni az embereket különböző képernyőnevek és hamis e-mail címek használatával, az IP-száma nem változik.

Ha megadja weboldalát, és weboldala nem működik, vagy ha politikai, vallási vagy lottó oldalként jelenik meg, megjegyzését nem hagyják jóvá, hivatkozva a részvételi iránymutatásokra.

Ha linket helyez a megjegyzés szövegébe (vagy utána), és a link nem kapcsolódik a témához, ne adjon hasznos információkat más látogatóknak, az egész megjegyzés eltávolításra kerül.

Megállapítottuk, hogy azok az emberek, akik úgy gondolják, hogy megjegyzésüket nem engedik át, valószínűleg hamis e-mail címet használnak. Tehát ez önmegvalósító próféciává válik.

Ha bármilyen kérdése van a megjegyzéspolitikánkkal kapcsolatban a weboldal hírrészével kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk az online kapcsolatfelvételi űrlapunkat. Ha a közösségi média profiljaival kapcsolatban bármilyen kérdést szeretne feltenni, kérjük, küldje el az érintett adminisztrátorokat közvetlenül a megfelelő profilon keresztül:

Utolsó módosítás: 2020. augusztus 21

Összehasonlítás