Gyik – Segítség

Profil oldalam és Fiók kezelése

1. Hogyan Regisztrálhatok?

Felső menü – Oldalak/Regisztráció menü alatt, tud regisztrálni.
Mobilon a Bal felső menü-ikonra kattintva /Regisztráció menü.
Felhasználónév és egy érvényes E-mailcím megadásával.

2. Elfelejtettem a jelszavam, mi a teendő?

Új belépési jelszót bal oldalon felül, Bejelentkezés vagy Regisztráció-ra klikkelve, az Elveszett jelszó menüpontnál igényelhet.

Miután megadta a regisztrációnál is megadott e-mail címet, egy levelet küldünk, mely tartalmazza az új jelszavát. (Amit később meg tud változtatni a Profil oldalam menüpont alatt)

3. Hogyan törölhetem a Fiókom?

A Regisztrációnál generált fiók a következőképpen törölhető:
Felső menü/Oldalak/Profil oldalam/Adatlapom  – Bal oldali menü alatt a lap alján Felhasználói fiókom törlése gomb, ezt követően a Törlés megerősítése gombra kattintva teheti meg.

4. Hogyan lehet kapcsolatba lépni az ügyfél szolgálattal?

Az oldal alján a Kapcsolat oldalra klikkeljen Vagy írjon nekünk e-mailt :  info @ ingatlanadatbazis.hu

5. Szolgáltatási csomag kiválasztása nélkül is használhatom a weboldalt?

Igen, böngészhet az Ingatlan hirdetések között és az Ingatlanhírek között is.

Gyik – Hirdetések feladása

6. Mit tehetek egy ingyenes szolgáltatási csomaggal?

Az ingyenes Szolgáltatási csomagról: ezen a linken bővebb információt kaphat

7. Hogyan adhatok fel hirdetést az ingatlanadatbazis.hu-oldalán

Ingatlanhirdetését az Ingatlanadatbazis.hu felső menüben található Bejelentkezés gombra kattintva, a kezelőfelületén a Profil oldalam résznél adhatja fel.
Mobilon Bal felső menü-ikonra kattintva /Bejelentkezés gombra kattintva kezelőfelületén a Profil oldalam résznél adhatja fel.

Hirdetés menete: Hirdetése feladásakor a mezőket lépésről lépésre töltse ki, és kérjük ügyeljen arra, hogy kizárólag valós adatokat adjon meg. Ha először ad fel hirdetést az ingatlanadatbazis.hu oldalon, akkor a hirdetés feladásához regisztráció szükséges.

A Regisztrációt követően szolgáltatási csomagot kell választania.

Ehhez nyomja meg az ingatlanadatbazis.hu oldal tetején lévő menüben (Vagy a Mobil menüben, baloldalon felül) a Profil oldalam/Regisztráció gombot, majd kattintson a fülre. E-mail címe és jelszava megadása után e-mailt küldünk Önnek, amellyel aktiválhatja regisztrációját, illetve lehetősége van egy lépésben beregisztrálni az ingatlanadatbazis.hu oldalra. Ezt követően lépjen be az ingatlanadatbazis.hu oldalára. 

8. Hány ingatlan hirdetést adhatok fel magánszemélyként?

Hirdetők számára a Csomagok kiválasztásával tudja meghatározni, hogy mennyi hirdetést adhat fel.

9. Mikor jelenik meg az ingatlan hirdetésem az ingatlanadatbazi.hu oldalon?

Mikor jelenik meg hirdetésem az ingatlanadatbazis.hu oldalán?
Ingatlanhirdetése a szükséges adatok megadásával: (elérhetőség, ingatlantípus, cím, méret, leírás, ár), valamint a felhasználási feltételek elfogadását követően, mentés után azonnal megjelenik az ingatlanadatbazis.hu oldalán.

10. Hogyan módosíthatom hirdetésemet?

Hirdetését az ingatlanadatbazis.hu oldalon a hirdetéskezelő felületén (Profil oldalam) módosíthatja, az Ingatlanjaim listája-ra kattintva. Minden ingatlannál három gomb található, ezek közül a Szerkesztés gombbal változtathat.

11. Meddig látható a hirdetésem?

A választott szolgáltatási csomagtól függ, hogy meddig lesz látható az ingatlanhirdetése. A felső menü, Oldalak/Profil oldalam (vagy a Mobil menüben, baloldalon felül) Profil oldalam linkre kattintva  a bal oldalon a SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGJAIM résznél látja a lejárati dátumot.

12. Hogyan hosszabbíthatom meg hirdetésemet?

Hirdetését a hirdetéskezelő felületén a felső menü Oldalak/Profil oldalam (vagy a Mobil menüben, baloldalon felül) Profil oldalamon keresztül hosszabbíthatja meg, új Szolgáltatási csomagot választva.

13. Hogyan rejtsem el a hirdetésemet?

Hirdetését az ingatlanadatbazis.hu oldalon a fenti menü Oldalak/Profil oldalam-ra kattintva, a hirdetéskezelő felületén rejtheti el, értelemszerűen az Elrejtés gombra kattintva.

14. Hogyan törölhetem hirdetésemet?

Ha törli hirdetését, akkor az véglegesen törlődik. Javasoljuk az Ingatlan szüneteltetését (Elrejtését).
Az ingatlanadatbazis.hu oldalon a felső menüben a Profil oldalam alatt megjelennek a hirdetések. A hirdetések egyenként törölhetőek, a törlés gombra kattintva.

15. Hogyan aktiválhatom az elrejtett hirdetésemet?

Az elrejtett hirdetést újraaktiválni a felső menü Oldalak/Profil oldalamon menü alatt lehet. A hirdetéskezelő felületen a hirdetés elrejtése gombra kattintson.

16. Hogyan lehet kapcsolatba lépni egy hirdetővel?

A hirdetési oldalon a kiválasztott ingatlan oldalának alján lévő Kapcsolat űrlap mezőbe a név, telefonszám és az e-mail cím megadásával tud üzenetet küldeni a hirdetőnek.

17. Hogyan használhatom a hirdetéskezelő felületet?

A hirdetéskezelő felületen kezelheti hirdetéseit: módosíthatja, meghosszabbíthatja, szüneteltetheti, törölheti azokat. Itt kezelheti a hirdetés látogatóit is.

18. Hogyan és milyen képeket tölthetek fel?

A képek feltöltését a kép feltöltési szabályzatban (Felhasználási feltételek) leírtak szabályozzák. Kérjük olvassa el figyelmesen mielőtt fényképet töltene fel. Az ingatlanoldal szerkesztésénél a Media menüpontnál, húzzuk a fájlt az adott helyre vagy a Képek kiválasztása gombra kattintva töltheti fel fotóját. Minimum 800×600 és vagy annak arányos kép pontos fotókat töltsön fel. Az első fénykép (Kiemelt kép) csak vízszintes fotó lehet.

Gyik – Hirdetésböngészés

19. Hogyan Böngészhetek a hirdetések között?

A főoldalon a KERESSEN AZ INGATLANOK KÖZÖTT résznél tud rákeresni a megfelelő ingatlanra.. Továbbá a KIEMELT INGATLANOK BÖNGÉSZÉSE résznél vagy a TALLÓZÁS TÍPUS SZERINT is böngészhet a hirdetések között.

20. Szeretném felvenni a kapcsolatot a hirdetés feladójával. Mit tegyek?

Az ingatlanhirdetéseket az Ingatlanadatbazis.hu rendszerén keresztül adják fel, de az ingatlanokról nem nálunk kell érdeklődnie, hanem a hirdetés feladójánál, hiszen bővebb információval kizárólag a hirdető tud szolgálni az ingatlanról. A hirdetési oldalon a kiválasztott ingatlan oldal alján lévő Kapcsolat űrlap mezőbe a név, telefonszám és az e-mail cím megadásával tud üzenetet küldeni a hirdetőnek.

21. Hogyan tudok keresni a hirdetések között?

Hogyan tudok keresni a hirdetések között?

A főoldalon és a főoldal alsó felén kategorizált keresési és szűrési lehetőséget kínál a táblázat. Továbbá vagy a felső menü Ingatlanok szűrés/Részletes keresés oldalon kereshet.

További szűrési lehetőségek az alábbi menük alatt:

Ingatlanok szűrés/Sürgősen Eladó oldalon.

Ingatlanok szűrése/Kiemelt Ingatlanok oldalon.

Ingatlanok szűrése/Eladó Ingatlan Jellemzői: további lehetőségek a menük alatt.

Ingatlanok szűrése/Eladó Ingatlan Típusa:  további lehetőségek a menük alatt.

22. Hogyan kaphatok tájékoztatást az ingatlanom felől érdeklődőtől?

Az érdeklödő az ingatlanadatbazis.hu weboldalán az ingatlanhirdetés oldalán üzenetet tud küldeni. Értesítést fog kapni e-mail-ben, amit az Ingatlanadatbázis.hu oldala küld Önnek.

23. Hogyan jelezhetem a hibás vagy szabálytalan hirdetést?

Ha egy hirdetést hibásnak, sértőnek, vagy bármilyen okból szabálytalannak talál, akkor kérem jelezze azt a kapcsolat menüpontban és küldje el nekünk az illető e-mail címét. A jelentett hirdetéseket a moderátor felülvizsgálja, és ha indokolt, akkor megteszi a szükséges lépéseket.

24. Hogyan lehet kapcsolatba lépni az ügyfél szolgálattal?

Az oldal alján a Kapcsolat oldalra klikkelve  E-mailben:  info @ ingatlanadatbazis.hu

KÉRDÉSE VAN

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

Kérjük küldje el észrevételét vagy kérdését nekünk.

    Összehasonlítás