Küldetésünk

Nemrég induló Ingatlanadatbazis.hu egy országos ingatlan adatbázis hirdető weboldal. Küldetésünk, hogy az Ingatlanadatbazis.hu oldala minden felhasználó számára elérhető legyen azzal a céllal, hogy gyorsabb, kényelmesebb és könnyebb legyen az eladó vagy kiadó ingatlanok keresése, és az ingatlanok meghirdetése. Nem utolsó sorban elérhető árakat kínálunk a hirdetőknek!

Az Ingatlanadatbazis.hu oldala Ingyen kínálja a hirdetési csomagot. Továbbá azon dolgozik, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson az oldal látogatóinak és folyamatos fejlesztésekkel biztosítsa a hibátlan színvonalat. Az Ingatlanadatbazis.hu-n a felhasználói élmény szempontjából kifogástalan működést kínálunk, valamint hasznos funkciókkal is színesítjük a portál használatát.

Az Ingatlanadatbazis.hu weboldalának célja és küldetése:

Célunk az, hogy a lehető legjobb minőségű szolgáltatással segítsünk mind az értékesíteni vágyóknak, mind pedig az új otthonukat kereső látogatóinknak. Fontos számunkra, hogy az  ingatlanadatbazis.hu-n a hirdető és a vásárló gyorsan és hatékonyan találjon egymásra. Továbbá célunk között szerepel, hogyha ingatlant keres, akkor az ingatlanadatbazis.hu jusson eszébe: így minél gyorsabban, hatékonyabban fogja megtalálni álmai otthonát!

Mit teszünk mindezért?

Marketing csapatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az oldalunkat a keresők gyorsan és egyszerűen megtalálják. Folyamatosan fejlesztjük az Ingatlanadatbázis.hu oldalát, hogy a lehető legjobban elégítsük ki a regisztrált felhasználók és ingatlankeresőink igényeit. Hirdetőink számára olyan weboldalt biztosítunk, mely kiemelkedő minőségben nyújt sok olyan információt, amire szükségük van.  Szolgáltatásunk alapja a gyorsaság, a rugalmasság. Kapcsolattartóink számára a felhasználók elégedettsége a legfontosabb.

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

KÉRDÉSE VAN

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

Kérjük küldje el nekünk véleményét, észrevételét.
Köszönjük a megtisztelő figyelmét!

    Összehasonlítás